Skip to main content

Estem en:

Avda. Marignane, 2 · 17600
Figueres, Girona



Estem en:

Avda. Marignane, 2 · 17600
Figueres, Girona

Política de qualitat i medi ambient

Ampurdan Bus S.L., es una empresa dedicada al transport de viatgers des de fa més de 100 anys. El nostre lema d’ara i de sempre es: primer el client, el nostre objectiu, complaure’l, el nostre desig, que es trobi bé amb nosaltres, la nostra esperança, haver-ho aconseguit. Tot això ho volem aconseguir amb a la nostra política de qualitat i medi ambient:

  • Assumim el compromís de millora contínua dels processos implicats en el servei de transport de viatgers, mitjançant l’anàlisi del context i les necessitats de les parts interessades per tal d’augmentar el grau de satisfacció dels nostres clients i per la millora del desenvolupament ambiental.

  • Assumim el compromís de protegir el medi ambient, inclòs prevenir la contaminació i reduir dins les nostres possibilitats els impactes ambientals que l’activitat pugui provocar, respectant l’entorn i minimitzant el consum de recursos.

  • Ens mantindrem informats sobre els requisits legals i reglamentaris que ens siguin d’aplicació i ens comprometem al compliment i promourem les accions necessàries per assegurar que la nostra activitat es realitza segons la legislació i reglamentació sectorial vigent.

  • Formarem i sensibilitzarem al personal intern en matèria de qualitat i atenció a l’usuari, fent-lo responsable de l’execució de les seves tasques.

  • Ens comprometem a que aquesta política sigui coneguda i entesa dins la nostra empresa, per les persones que treballen per nosaltres i a disposició del públic, i aportarem els recursos necessaris pel seu compliment.

Per tal de donar compliment a la nostra política, establirem uns objectius, a partir dels quals desenvoluparem accions concretes per a la millora de l’empresa.

Figueres 08 de Gener 2024

Gerent: Mª del Carmen Pérez Martin