Skip to main content

Estem en:

Avda. Marignane, 2 · 17600
Figueres, Girona



Estem en:

Avda. Marignane, 2 · 17600
Figueres, Girona

AVISO DE DERECHOS DE AUTOR

Fecha de actualización: 10/10/2023

Tots els textos, imatges i contingut multimèdia presents en el lloc web ampurdambus.com estan protegits per les lleis de drets d'autor. Queda estrictament prohibida la reproducció, distribució, transmissió, exhibició, publicació o qualsevol altre ús no autoritzat del contingut, ja sigui totalment o parcialment, sense el consentiment previ per escrit d'Ampurdambus.com.

Ampurdambus.com posseeix els drets d'autor sobretot el contingut original creat pel seu equip i col·laboradors.

L'ús no autoritzat del contingut d'aquest lloc web pot infringir les lleis de drets d'autor i donar lloc a responsabilitat civil i penal. Ampurdambus.com es reserva el dret d'emprendre accions legals per a protegir els seus drets d'autor.

Si desitges utilitzar o reproduir algun contingut d'aquest lloc web, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres a través de info@ampurdanbus.com per a obtenir el permís corresponent.

Ampurdambus.com agraeix el respecte als seus drets d'autor i la protecció de la seva propietat intel·lectual.

Algunes de les imatges presents en el nostre lloc web són propietat de Miquel Segura al qual agraïm la seva dedicació i passió per la nostra empresa. Es poden trobar més fotos en el seu perfil de Flickr: https://www.flickr.com/photos/miquel-s

Agraïm també a Julia Casado per la seva imatge del Teatre-Museu Dalí allotjada en Pixabay.